skip to Main Content

Advisering Energiebesparing

Hoe kunt u het beste energie besparen?

Duurzaamheid staat tegenwoordig overal hoog in het vaandel, maar daadwerkelijk uw verbruik verminderen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Wat zijn voor u de beste duurzame oplossingen en hoe implementeert u deze? K.I.T. geeft graag advies op het gebied van energie besparen aan particuliere en zakelijke partijen. Zo houdt u het gemakkelijk groen.

Betrouwbaar duurzaamheidsadvies op maat

Advies over energiebesparing kunt u op verschillende manieren inwinnen. Het internet staat vol met informatie over duurzame maatregelen, welke wel en niet goed zijn, wat het u zo ongeveer zal kosten en ga zo maar door. Veel artikelen spreken elkaar echter tegen en wat voor de één geldt, geldt niet per se voor de ander. Daarnaast beschikken de meeste energiemaatschappijen over een energie-adviseur die u persoonlijk en het liefst op locatie kan adviseren, maar kunnen we met zekerheid zeggen dat deze onafhankelijk zijn?

Een beter idee is om advies over energie besparen te vragen aan een expert zoals een technisch installatiebedrijf – K.I.T. bijvoorbeeld! Wij hebben geen belangen bij een bepaalde maatschappij, maar hebben wel alle nodige expertise in huis om u van de juiste informatie te voorzien. U bent verzekerd van een grondige aanpak en echt advies op maat voor energiebesparing.

Implementatie van duurzame oplossingen

Advies is slechts het begin. Hebben wij u kunnen helpen aan meer inzicht over energiebesparende maatregelen? Voor de implementatie hoeft u niet op zoek naar een andere partij. Als allround, ervaren elektromonteur kunnen wij de installatie van o.a. zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming moeiteloos op ons nemen. U profiteert van één centraal aanspreekpunt en natuurlijk de vertrouwde kwaliteit die u van ons gewend bent. Dat scheelt!

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een afspraak maken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085-2083581 of door een bericht achter te laten via het online contactformulier dat u hieronder vindt. K.I.T. uit Landhorst staat met alle genoegen voor u klaar!

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top