skip to Main Content

Elektricien Boekel

Elektrotechnisch installatiebedrijf K.I.T.

Heeft u hulp nodig met de elektriciteit voor uw woning of bedrijfspand in Boekel? K.I.T. staat voor ‘Koen’s Installatie Techniek’ en onze gespecialiseerde elektrotechnische installateurs helpen u graag! Het is wel zo veilig als u niet zelf aan de slag gaat met ingewikkelde elektrotechnische werkzaamheden, maar dat u die overlaat aan een professional. De elektriciens van K.I.T. hebben jarenlange ervaring en komen graag snel bij u langs in Boekel om uw werkzaamheden voor u te verrichten. U staat versteld van de scherpe tarieven van K.I.T.! Bel ons snel en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De mogelijkheden met K.I.T. in Boekel

U schakelt de elektrotechnisch installateurs van K.I.T. in voor uiteenlopende klussen. Wij zijn gespecialiseerd op verschillende vlakken. Wij komen bijvoorbeeld bij u langs in Boekel voor:

 • De aanleg, onderhoud en reparatie van installatietechniek.
 • De plaatsing en het installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Het verzorgen van brand- en inbraakbeveiliging systemen.
 • Industriële automatisering voor bedrijven.
 • Advies op maat, bijvoorbeeld over energiebesparing.

Is uw woning in Boekel nog niet helemaal brandveilig en/of goed beveiligd tegen inbraak? Of wilt u graag de industriële automatisering van uw bedrijf versoepelen? Dan bent u bij K.I.T. aan het juiste adres. Via het formulier op onze website komt u gemakkelijk met ons in contact. Wij horen graag van u!

Zonnepanelen op uw pand in Boekel

Wist u dat u door gebruik te maken van zonne-energie flink kunt besparen op uw energierekening? Niet voor niets worden zonnepanelen de laatste jaren steeds populairder. Ze zijn beter voor het milieu en heel goed voor uw portemonnee!

Wij van K.I.T. installeren uw zonnepanelen in Boekel tegen een scherpe prijs voor u. Binnen de kortste keren heeft u uw kosten terugverdiend! Is het voor uw pand niet mogelijk om zonnepanelen op het dak te plaatsen? Dan adviseren onze elektrotechnisch installateurs u graag over de andere groene mogelijkheden.

Wij van K.I.T. dragen het milieu een warm hart toe en staan voor duurzaamheid! Wilt u uw portemonnee en de natuur ook een handje helpen? Bel ons dan vandaag nog voor uw zonnepanelen in Boekel!

Elektricien K.I.T helpt u verder in Boekel

Zoekt u een elektricien voor uw elektrotechnische klus die steeds maar blijft liggen? Wij van K.I.T. verzorgen uw elektrotechnische werkzaamheden in Boekel.

Wij beantwoorden graag al uw vragen via het contactformulier op onze website. Wij staan u ook telefonisch te woord via: 085-2083581. Of u kunt een e-mail sturen naar:info@elektrokit.nl. Voor een gespecialiseerde vakman moet u zijn bij K.I.T. in Boekel!

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top