skip to Main Content

Elektricien Boxmeer

Uw betrouwbare elektricien

Zoekt u met spoed een elektricien in Boxmeer voor uw woning of bedrijfspand? Elektro K.I.T. is uw specialist. Als professioneel elektronisch installatiebedrijf zijn wij de echte specialist in elektra in Boxmeer. Wij hebben u dan ook diverse diensten te bieden. U kunt vast zelf uw lamp vervangen of uw bruingoed installeren. Toch zijn er veel klussen die net even wat meer ervaring vereisen. Koen’s Installatietechniek biedt u deze expertise. Wij zijn een bekende allround elektricien. Onze elektricien heeft jarenlange ervaring in het verhelpen van storingen en het installeren van elektra. Neem contact op met ons installatiebedrijf en kies ervoor om onze elektrotechnisch installateur meteen in Boxmeer in te schakelen.

De diensten van K.I.T.

Wij beschikken als elektrotechnisch installatiebedrijf over jarenlange ervaring. Wij ronden elke klus in Boxmeer succesvol af. Omdat wij breed gespecialiseerd zijn, is onze elektricien in te zetten voor de volgende werkzaamheden:

 • Elektrische installatie. Zowel aanleg, onderhoud als reparatie.
 • Het plaatsen en installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Het verzorgen van systemen voor brand- en inbraakbeveiliging.
 • Het versoepelen van uw bedrijfsproces door industriële automatisering.
 • Advies op maat op het gebied van energiebesparing.

Wat uw wens ook is voor uw pand of woning in Boxmeer, K.I.T. is uw ervaren partner. Onze elektrotechnisch installateur zorgt altijd voor een juiste en veilige installatie van uw apparatuur. Bent u benieuwd naar de kosten van onze diensten? Bel dan gerust eens met onze elektricien voor meer informatie.

K.I.T: ook voor uw zonnepanelen in Boxmeer

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf vindt een schoner milieu van groot belang. Wij bieden dan ook verschillende duurzame oplossingen aan.

Denk aan zonne-energie met behulp van zonnepanelen. De prijs van onze zonnepanelen is bij ons erg aantrekkelijk. Wij houden hierbij altijd rekening met uw budget en uw persoonlijke wensen. Laat u ook zonnepanelen plaatsen in Boxmeer door onze professionele elektricien, dan zal uw product gegarandeerd optimaal werken.

U helpt niet alleen het milieu met zonnepanelen. De aanschaf is ook zeer vriendelijk voor uw portemonnee, omdat uw energierekening steeds lager uitvalt. U kunt eenvoudig subsidie voor zonnepanelen aanvragen bij uw gemeente. Op deze wijze kunt u uw zonnepanelen snel weer terugverdienen. Bel nu met onze elektrotechnisch installateur en vraag naar de mogelijkheden voor uw zonnepanelen in Boxmeer.

Bel K.I.T. voor al uw elektra in Boxmeer

Uw installatietechniek in Boxmeer ligt in de juiste handen bij K.I.T. Als ervaren elektrotechnisch installatiebedrijf zorgen wij ervoor dat uw elektra altijd goed geïnstalleerd is.

Wenst u te kiezen voor zonne-energie door met zonnepanelen? Of wenst u een andere service van ons? Ook indien u vragen heeft, staan wij u graag te woord. Neem vandaag nog contact met ons op. Laat een bericht achter via het contactformulier op onze website en wij laten snel van ons horen.

U kunt ons ook bellen via: 085-2083581. U kunt tevens mailen naar: info@elektrokit.nl. Wij, van Koen’s installatietechniek, zullen u in Boxmeer dan snel installatietechniek van hoogwaardige kwaliteit bieden.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top