skip to Main Content

Brand- en Inbraakbeveiliging

Systemen voor brand- en inbraakbeveiliging

Natuurlijk hoopt u dat u nooit te maken krijgt met brand of inbraak. Calamiteiten kunnen echter iedereen overkomen. Toch kunt u het risico hierop beperken door de juiste maatregelen te treffen. Daar zijn echt geen ingrijpende, peperdure procedures voor nodig. Met het installeren van een alarmsysteem heeft u al een enorme voorsprong. K.I.T. verzorgt dergelijke systemen op het gebied van brandwering en inbraakbeveiliging in Landhorst en omstreken.

Een alarmsysteem in huis is van levensbelang!

Een beetje inbreker weet waar hij op moet letten bij het plegen van een inbraak. Het zien van inbraakwerende middelen zoals camera’s, bewegingssensoren of een alarminstallatie aan het huis schrikt af – grotere kans dat een crimineel uw woning of bedrijfspand overslaat in ruil voor een makkelijkere buit. Fijn omdat u zo uw bezittingen behoudt, maar ook veilig voor u. Inbraak kan soms omslaan naar een gewelddadige gebeurtenis, en dat wilt u ongetwijfeld voorkomen. Goede inbraakbeveiliging draagt daaraan bij.

Brand werkt natuurlijk niet helemaal hetzelfde. Hierbij geldt dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Een gordijn dat net te dicht bij een kaarsje hangt, kortsluiting of een vlam die spontaan in de pan slaat… Het zijn allemaal veelvoorkomende oorzaken van een brand. Bent u daarbij aanwezig, dan kunt u snel ingrijpen. Maar vaak komt een brandje tot stand terwijl u slaapt. Voor u het weet is dit uitgegroeid tot een ware vuurzee en enorme rookwolk. Dat kan fataal zijn. Een brandalarm maakt u op tijd bewust van het gevaar, zodat u uzelf en uw dierbaren veilig kunt stellen. Zeker geen overbodige luxe!

K.I.T.: uw specialist in veiligheid

Uw huis van beveiliging voorzien hoeft, zoals gezegd, geen ingewikkeld iets te zijn. Wel is het belangrijk dat het goed gebeurt. Daarom doet u het liefst een beroep op K.I.T. voor een beveiligingsinstallatie van topkwaliteit. Wij helpen u aan de beste systemen voor brand- en inbraakbeveiliging en zullen deze met het oog op vakmanschap voor u installeren. Net zo makkelijk voor u.

Neem geen risico en laat uw bedrijfspand of huis beveiligen door K.I.T. uit Landhorst. U bereikt ons voor meer informatie of het maken van een afspraak via tel. 085-2083581 of vul het contactformulier hieronder in. Wij komen met alle genoegen bij u langs om een betrouwbare alarminstallatie aan uw woning te monteren.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top