skip to Main Content

Elektricien Cuijk

Uw betrouwbare elektricien

Direct een ervaren elektricien in Cuijk gezocht voor uw woning of bedrijfspand? Elektro K.I.T. is uw specialist. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf is een ware specialist in elektra. Wij kunnen u dan ook diverse diensten aanbieden. Wellicht is zelf een lamp vervangen nog eenvoudig en kunt u ook zelf bruingoed installeren. Bij sommige klussen komt er meer expertise bij kijken. Dan trekt u aan de bel bij Koen’s Installatietechniek, oftewel K.I.T. Wij zijn een allround elektricien. Onze elektricien heeft jaren aan ervaring in huis als het gaat om het verhelpen van technische storingen en het installeren van elektrische apparatuur. Neem contact op met ons installatiebedrijf en schakel onze elektrotechnisch installateur vandaag nog in Cuijk in.

De diensten van K.I.T.

Als elektrotechnisch installatiebedrijf beschikken wij over jarenlange ervaring. Wij voltooien elke klus in de elektra succesvol. Wij zijn breed gespecialiseerd en daarmee als elektricien in Cuijk inzetbaar voor de volgende klussen:

 • Elektrische installatie. Zowel aanleg, onderhoud als reparatie.
 • Het plaatsen en installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Het verzorgen van systemen voor brand- en inbraakbeveiliging.
 • Het versoepelen van uw bedrijfsproces door industriële automatisering.
 • Advies op maat op het gebied van energiebesparing.

Wat uw wensen ook zijn voor uw pand of woning in Cuijk, K.I.T. is u graag van dienst. Onze elektrotechnisch installateur zal altijd zorgen voor de beste werking van uw apparatuur en optimale veiligheid. Bent u benieuwd naar de kosten van onze diensten? Bel dan eens met onze elektricien voor meer informatie.

K.I.T.: ook voor uw zonnepanelen in Cuijk

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf kiest voor een schoner milieu. Dit betekent dat wij duurzame oplossingen aanbieden. Wat dacht u van zonne-energie door middel van zonnepanelen?

De prijs van onze zonnepanelen is zeer aantrekkelijk. Zeker omdat wij rekening houden met uw budget en uw persoonlijke wensen. Als u ervoor kiest om zonnepanelen te laten plaatsen door onze ervaren elektricien in Cuijk, dan garanderen wij u een optimaal werkend product. Dat komt niet enkel het milieu ten goede met zonnepanelen, maar ook uw portemonee profiteert hiervan. Uw energierekening valt steeds lager uit.

Ook kunt u eenvoudig bij uw gemeente terecht voor het aanvragen van subsidie voor zonnepanelen. Zo kunt u uw zonnepanelen wel heel snel terugverdienen. Bel gerust met onze elektrotechnisch installateur en vraag wat de mogelijkheden voor uw zonnepanelen in Cuijk zijn.

Bel K.I.T. voor al uw elektra in Cuijk

Voor al uw installatietechniek in Cuijk bent u bij K.I.T. aan het juiste adres. Ons professionele elektronisch installatiebedrijf zorgt ervoor dat uw elektra altijd op de juiste wijze wordt geïnstalleerd. Wilt u overstappen op zonne-energie en zonnepanelen laten installeren? Of wenst u een andere dienst? Neem in dat geval, en ook indien u vragen heeft, contact op met ons.

Laat een bericht achter via het contactformulier op onze website en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen. U kunt ons ook bellen via: 085-2083581. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@elektrokit.nl. Wij, van Koen’s installatietechniek, zijn dan snel ter plaatse in Cuijk voor uw klus rondom installatietechniek.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top