skip to Main Content

Elektricien Den Bosch

Installateur K.I.T. verzorgt uw elektriciteit in Den Bosch

Heeft u elektrotechnische werkzaamheden voor uw woning of bedrijfspand in Den Bosch die steeds maar blijven liggen? Laat de professionele elektriciens van K.I.T. u verder helpen! K.I.T. staat voor ‘Koen’s installatietechniek’, al jarenlang zijn wij dé specialist op het gebied van elektrotechnische installaties. Sommige kleine elektrische klusjes lukken u misschien zelf nog wel, maar voor de grotere klussen kunt u beter een professional inschakelen. Bel ons vandaag nog en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Allround elektrotechnisch installatiebedrijf K.I.T.

Zowel particulieren als bedrijven maken in de regio Den Bosch gebruik van de service van K.I.T. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij de geschikte partner voor al uw elektra werkzaamheden. Schakel ons in voor:

 • Aanleg, onderhoud en reparatie van installatietechniek.
 • Plaatsen en installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Verzorgen van brand- en inbraakbeveiliging systemen.
 • Industriële automatisering voor bedrijven.
 • Advies op maat, bijvoorbeeld over energiebesparing.

Dus wat u ook nodig heeft op het gebied van elektrotechniek, de elektriciens van K.I.T. helpen u op weg! Ook wanneer u bijvoorbeeld onverhoopt zonder stroom komt te zitten zorgen wij dat u snel weer aan de slag kunt. Neem snel contact met ons op, wij helpen u graag!

Zonnepanelen in Den Bosch

Zonnepanelen worden de laatste jaren steeds populairder, en terecht! Door het plaatsen van zonnepanelen op uw pand in Den Bosch bespaart u op uw energiekosten en het is ook nog goed voor het milieu!

De elektriciens van K.I.T. dragen de natuur een warm hart toe en adviseren u daarom graag over de groene mogelijkheden voor uw pand in Den Bosch. Wij plaatsen uw zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Binnen de kortste keren zult u de voordelen terugzien op uw energierekening, en na een tijdje gaat u mogelijk zelfs energie terugleveren. Op die manier wordt de prijs van de zonnepanelen helemaal voordelig!

Wilt u ook zonne-energie voor uw woning in Den Bosch? Bel dan snel met de ervaren elektriciens van K.I.T. en maak een afspraak.

Bel elektricien K.I.T in Den Bosch

Heeft u een elektrotechnische klus die u liever niet zelf wilt uitvoeren? Wij van K.I.T. snappen dat heel goed! Wij verzorgen uw elektrotechnische werkzaamheden veilig en snel in uw woning of bedrijfspand in Den Bosch!

U zult zich verbazen over onze scherpe tarieven. Wilt u meer weten? Via het contactformulier op onze website beantwoorden wij al uw vragen. Uiteraard mag u ook bellen naar: 085-2083581. Liever contact per e-mail? Dat kan ook! info@elektrokit.nl. K.I.T. staat te springen om u weer op weg te helpen met uw elektriciteit in Den Bosch!

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top