skip to Main Content

Elektricien Deurne

Uw betrouwbare elektricien in Deurne

Zoekt u een betrouwbare elektricien in Deurne voor uw woning of bedrijfspand? Elektro K.I.T. is uw ervaren specialist. Bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf kunt u terecht voor al uw werkzaamheden rond elektra in de omgeving van Deurne. Wellicht lukt het u zelf nog wel om bruingoed te installeren of een lamp te vervangen. Maar er zijn diverse werkzaamheden rondom elektra in uw woning of bedrijfspand waarbij meer expertise benodigd is. Koen’s installatietechniek, oftewel K.I.T., is een allround elektricien. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het verhelpen van storingen en de installatie van elektrische apparatuur. Neem contact met ons elektrotechnisch installatiebedrijf op voor een vrijblijvende offerte voor uw elektricien in Deurne.

Elektrotechnische installatiebedrijf K.I.T.

Wij beschikken als elektrotechnisch installatiebedrijf over jarenlange ervaring en brengen daarom elke klus in Deurne tot een goed einde. Wij zijn gespecialiseerd in diverse gebieden. Zo kunt u onze elektricien inzetten voor onder andere:

 • Elektrische installatie. Zowel aanleg, onderhoud als reparatie.
 • Plaatsen en installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Verzorgen van systemen voor brand- en inbraakbeveiliging.
 • Versoepelen van uw bedrijfsproces door industriële automatisering.
 • Maatadvies op het gebied van energiebesparing.

Wat uw wensen ook zijn voor uw woning of bedrijfspand in Deurne, K.I.T. realiseert het. Onze elektrotechnisch installateur biedt u optimale veiligheid en een goede werking van uw elektra. Onze prijzen zijn verrassend scherp. Twijfel daarom niet en neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten over de kosten.

K.I.T. Ook voor uw zonnepanelen in Deurne

Elektrotechnisch installatiebedrijf K.I.T. draagt het milieu een warm hart toe. Om deze reden hebben wij ook een specialisatie in duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen. De prijzen van zonnepanelen zijn bij ons zeer scherp, omdat wij altijd rekening houden met uw budget en uw persoonlijke wensen.

Laat u uw zonnepanelen door onze professionele elektriciens in Deurne installeren, dan weet u zeker dat u een optimaal werkend product heeft.

U doet niet alleen het milieu een groot plezier met zonnepanelen, ook uw portemonnee profiteert hiervan. U zult merken dat u al snel op uw energierekening bespaart. Tevens bieden diverse gemeenten subsidie voor zonnepanelen aan. Zo verdient u de kosten van uw zonnepanelen snel terug. Neem gerust contact op met K.I.T. en vraag onze elektrotechnisch installateur naar de mogelijkheden voor uw woning of pand in Deurne.

Bel K.I.T. voor al uw elektra in Deurne

Kortom: voor al uw installatietechniek in Deurne bent u op de juiste plek bij K.I.T. Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf voor al uw elektra.

Heeft u vragen? Of wilt u ons inschakelen voor uw installatietechniek? Neem dan gerust contact met ons op. Laat een bericht achter via het contactformulier op onze website en u wordt zo snel mogelijk geholpen. Liever bellen? Bel ons dan via: 085-2083581. U mag ook mailen naar: info@elektrokit.nl. Wij horen graag welke klus ons elektrotechnisch installatiebedrijf in Deurne voor u mag voltooien.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top