skip to Main Content

Elektrische installatie

Dé specialist voor elke elektrische installatie

Elektriciteit vindt u overal in en rond uw woning of bedrijfspand. U gebruikt het iedere dag, in elke kamer en op elk moment, ook al staat u er niet bij stil. Van groot belang dus dat uw elektrotechnische installaties in handen zijn van een vakman. K.I.T. is specialist in elektrotechniek en neemt elke elektrische installatie in Landhorst e.o. graag onder handen. Aanleg, onderhoud of reparatie – wij doen het allemaal.

Installatietechniek: een vak apart

Even een lamp of computer aansluiten is over het algemeen niet zo’n probleem. Gaat het echter om grotere of specialistische werkzaamheden, dan is het verstandiger om er een specialist bij te halen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat de elektrische installatie goed gebeurt en u de apparatuur lange tijd probleemloos kunt gebruiken.

K.I.T. staat klaar om welke elektrische installatie in huis of op het werk dan ook voor u te verzorgen. Met onze jarenlange ervaring en uitvoerige expertise is er geen klus die wij niet aankunnen. Daarvoor hanteren wij eerlijke tarieven, zodat u uw budget niet overschrijdt. Wel zo prettig.

Een elektrische storing?

Houdt een apparaat ermee op of valt de elektriciteit ineens uit, dan pas merkt u hoezeer we tegenwoordig afhankelijk zijn van elektra. Dat geldt zowel thuis als op het werk. Internetten, tv kijken, koken, douchen met warm water… Geen van deze taken kunt u uitvoeren zonder elektriciteit. Om nog maar te zwijgen over uw werk doen, gezien de meeste branches veelvuldig online werkzaam zijn.

Geen zorgen, want K.I.T. staat tevens klaar om de elektrische installaties in uw woning of bedrijfspand onder handen te nemen in geval van een storing. Mocht u dus onverhoopt zonder elektriciteit komen te zitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zorgen dat u snel weer aan de slag kunt.

Contact opnemen met K.I.T. uit Landhorst? Dat kan via tel. 085-2083581 of middels het online formulier onderaan deze pagina. Ook kunt u ons per mail bereiken door te mailen naar: info@elektrokit.nl. Wij komen spoedig op uw verzoek terug en staan in rap tempo voor u klaar!

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top