skip to Main Content

Elektricien Gemert

Bel K.I.T. voor als uw elektriciteit

Zoekt u een vakkundig elektricien in de regio Gemert? Zoek niet verder! U bent bij K.I.T. aan het juiste adres voor al uw vragen over elektrotechniek. Onze elektriciens komen snel bij u langs in uw huis of kantoor in Gemert om uw elektrotechnische klussen voor u te klaren. Met onze jarenlange ervaring zijn wij de vakkundige specialisten die u nodig heeft. U kunt beter niet zelf aan de slag gaan met de ingewikkelde elektrotechniek in uw pand. Laat het liever over aan een professional. Dat is wel zo veilig! Bel ons snel!

Zonnepanelen of andere groene oplossingen in Gemert

Elektrotechnisch installatiebedrijf K.I.T. is gespecialiseerd in groene oplossingen op het gebied van elektriciteit. Zo voorzien wij uw pand in Gemert gemakkelijk en snel van zonnepanelen van hoge kwaliteit.

De kosten van deze zonnepanelen verdient u snel terug omdat uw energierekening een stuk lager wordt! Door gebruik te maken van zonne-energie helpt u dus niet alleen de natuur, maar vooral ook uzelf! Tegen een scherpe prijs komen wij bij u langs in Gemert en installeren de zonnepanelen veilig en snel.

Is uw huis niet geschikt voor zonnepanelen? Dan adviseren de elektriciens van K.I.T. u graag over andere groene opties, zoals warmtepompen of hybride systemen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Vraag naar de mogelijkheden!

Elektrotechnische installatiebedrijf in Gemert

Naast het plaatsen van zonnepanelen, kunt u elektrotechnisch installatiebedrijf K.I.T. inschakelen voor nog veel meer werkzaamheden. Is uw woning of kantoorpand in Gemert bijvoorbeeld wel brandveilig, of goed beveiligd tegen inbrekers?

Door een alarmsysteem te laten installeren door onze elektriciens bent u goed voorbereid op inbraak of brand, dit geeft u een enorme voorsprong. Wilt u graag uw woning of kantoorpand in Gemert beter laten beveiligen tegen brand of inbraak? Schakel de elektriciens van K.I.T. dan in!

Bel Elektricien K.I.T.!

Voor al uw advies en uw wensen op het gebied van elektrotechniek bent u bij elektrotechnisch installatiebedrijf K.I.T. aan het juiste adres! Wij verzorgen uw elektriciteit in uw huis of kantoor in Gemert veilig en snel.

Via het contactformulier op onze website komt u gemakkelijk met ons in contact. Bellen kan ook via085-2083581. Per e-mail zijn wij te bereiken op info@elektrokit.nl. Onze elektriciens helpen u graag met uw installatietechniek of zonnepanelen in Gemert!

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top