skip to Main Content

Elektricien Gennep

Uw betrouwbare elektricien

Zoekt u snel een elektricien in Gennep voor uw woning of bedrijfspand? Elektro K.I.T. is uw specialist. Als elektrotechnisch installatiebedrijf zijn wij een echte specialist in elektra. Wij bieden u dan ook verschillende diensten aan. Een lamp vervangen is wellicht nog makkelijk te doen, evenals de installatie van bruingoed. Echter hebben andere klussen wel een zekere expertise nodig. Koen’s Installatietechniek staat dan voor u klaar. Wij staan bekend als allround elektricien. Onze elektricien beschikt over jarenlange ervaring in de verhelping van storingen en installatie van elektrische apparatuur. Bel met ons installatiebedrijf en zet onze elektrotechnisch installateur direct in Gennep in voor uw klus.

De diensten van K.I.T.

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf heeft jarenlange ervaring in huis. Welke volbrengen elke klus rondom elektra succesvol in Gennep. Omdat wij over brede specialisaties beschikken, kunt u onze elektricien inzetten voor de volgende diensten:

 • Elektrische installatie. Zowel aanleg, onderhoud als reparatie.
 • Het plaatsen en installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Het verzorgen van systemen voor brand- en inbraakbeveiliging.
 • Het versoepelen van uw bedrijfsproces door industriële automatisering.
 • Advies op maat op het gebied van energiebesparing.

Wat u ook behoeft voor uw woning of pand in Gennep, K.I.T. is uw betrouwbare partner. Onze elektrotechnisch installateur zorgt altijd voor een goede werking van uw apparatuur en draagt zorg voor optimale veiligheid. Indien u benieuwd bent naar de kosten van onze diensten, kunt u gerust met onze elektricien bellen voor meer informatie.

K.I.T: ook voor uw zonnepanelen in Gennep

Als elektrotechnisch installatiebedrijf dragen wij graag bij aan een schoner milieu. Wij hebben dan ook diverse duurzame oplossingen te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van zonne-energie door zonnepanelen? De prijs van onze zonnepanelen is namelijk zeer aantrekkelijk. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen en uw beschikbare budget.

Kies ervoor om zonnepanelen te laten plaatsen door onze ervaren elektricien in Gennep, dan krijgt u gegarandeerd een optimaal werkend product. Niet alleen het milieu bevordert u met zonnepanelen, maar ook uw portemonnee profiteert hiervan. Uw energierekening zal namelijk steeds lager uitvallen.

U kunt gemakkelijk bij uw gemeente terecht voor de aanvraag van subsidie voor zonnepanelen. Uw zonnepanelen verdient u op deze wijze wel heel snel terug. Neem contact op met onze elektrotechnisch installateur en vraag wat er zoal mogelijk is voor uw zonnepanelen in Gennep.

Bel K.I.T voor al uw elektra in Gennep

U bent voor al uw installatietechniek in Gennep aan het juiste adres bij K.I.T. Ons ervaren elektrotechnisch installatiebedrijf zorgt ervoor dat uw elektra altijd juist geïnstalleerd wordt. Wenst u over te stappen op zonne-energie en te kiezen voor de installatie van zonnepanelen? Of wilt u een andere klus laten klaren?

Neem gerust contact met ons op. Laat een bericht achter via het contactformulier op onze website en wij staan u spoedig te woord.

U kunt ons ook bellen via: 085-2083581. U kunt tevens e-mailen naar: info@elektrokit.nl. Wij, van Koen’s installatietechniek, bieden u in Gennep dan snel de beste installatietechniek voor een scherpe prijs.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top