skip to Main Content

Elektricien Grave

Uw betrouwbare elektricien

U zoekt direct een betrouwbare elektricien in Grave voor uw woning of bedrijfspand? Elektro K.I.T. is uw ervaren specialist. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf biedt u allerlei diensten rondom elektra in de regio Grave. Zelf uw bruingoed installeren of een lamp vervangen lukt u wellicht nog wel. Toch zijn er diverse werkzaamheden rond elektra in uw woning of pand waar meer kennis en ervaring voor nodig is. Koen’s installatietechniek, oftewel K.I.T., is uw allround elektricien. Onze elektrotechnisch installateur beschikt over veel ervaring rond het verhelpen van storingen en het installeren van elektrische apparatuur. Bel ons elektrotechnisch installatiebedrijf en vraag direct een vrijblijvende offerte op voor uw elektricien in Grave.

De diensten van K.I.T.

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf beschikt over jaren aan ervaring. Wij volbrengen elke klus in Grave met succes. Wij hebben diverse specialisaties. Zo kunt u onze elektrotechnisch installateur inschakelen voor:

 • Elektrische installatie. Zowel aanleg, onderhoud als reparatie.
 • Het plaatsen en installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Het verzorgen van systemen voor brand- en inbraakbeveiliging.
 • Het versoepelen van uw bedrijfsproces door industriële automatisering.
 • Advies op maat op het gebied van energiebesparing.

Wat u ook wenst voor uw woning of bedrijf in Grave, K.I.T. zorgt ervoor.
Onze elektrotechnisch installateur biedt u altijd optimale veiligheid en een juiste werking van uw elektra. Wij bieden uitsluitend scherpe tarieven. Twijfel daarom niet en neem direct contact op om meer te weten te komen over de kosten.

K.I.T. Ook voor uw zonnepanelen in Grave

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf maakt zich hard voor een schoon milieu. Wij bieden dan ook duurzame oplossingen aan, zoals zonne-energie door middel van zonnepanelen. De prijs van onze zonnepanelen is zeer scherp. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen en budget. Kiest u ervoor zonnepanelen door onze professionele elektricien in Grave te laten installeren, dan bent u verzekerd van een optimaal werkend product.

Niet alleen het milieu komt u tegemoet met zonnepanelen, u bespaart zo ook in uw portemonnee. U zult merken dat uw energierekening steeds lager wordt. Wist u dat veel gemeenten ook een subsidie voor zonnepanelen aanbieden? Zo zijn uw zonnepanelen snel terugverdiend. Neem contact op met K.I.T en vraag onze elektrotechnisch installateur wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Grave.

Bel K.I.T. voor al uw elektra in Grave

U bent voor al uw installatietechniek in Grave op de juiste plek bij K.I.T. Ons ervaren en gespecialiseerde elektrotechnisch installatiebedrijf zorgt ervoor dat uw elektra tiptop in orde is. Heeft u interesse in onze installatietechniek voor zonne-energie? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.

Laat een bericht achter via het contactformulier op onze website en wij helpen u zo snel mogelijk. U kunt ons ook bellen via 085-2083581, of e-mailen naar info@elektrokit.nl. Wij, van Koen’s installatietechniek, zijn dan spoedig ter plaatse in Grave om uw klus rondom installatietechniek te voltooien.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top