skip to Main Content

Elektricien Landhorst

De elektricien voor u

Bij Koen’s Installatietechniek kunt u terecht voor al uw elektriciteitswerkzaamheden in de regio van Landhorst. Zelf een lamp vervangen of wat bruingoed installeren lukt meestal nog wel. Toch zijn er een heleboel elektrische werkzaamheden in en rond uw huis of bedrijfspand in Landhorst die meer expertise vereisen. Koen’s installatietechniek, oftewel K.I.T., is uw allround elektrotechnisch installateur met jarenlange ervaring in onder andere het verhelpen van storingen en het installeren van elektrische apparatuur. Bel ons snel voor een vrijblijvende offerte!

Elektrotechnisch installatiebedrijf K.I.T.

Door onze jarenlange ervaring en uitvoerige expertise is er geen klus die elektrotechnisch installatiebedrijf K.I.T. niet voor u kan klaren. Wij zijn specialist op meerdere gebieden. U schakelt onze elektriciens onder andere in voor:

 • Elektrische installatietechniek. Zowel aanleg, onderhoud als reparatie.
 • Het plaatsen en installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Het verzorgen van systemen voor brand- en inbraakbeveiliging.
 • Het versoepelen van uw bedrijfsproces door industriële automatisering.
 • Advies op maat op het gebied van energiebesparing.

Dus wat u ook nodig heeft voor uw woning of bedrijfspand in Landhorst, K.I.T regelt het voor u! Onze elektriciens maken zich hard voor de optimale veiligheid en goede werking van uw elektrawerk. U zult versteld staan van onze scherpe tarieven. Twijfel niet en bel ons vandaag nog!

K.I.T plaatst uw zonnepanelen in Landhorst

Wij dragen het milieu een warm hart toe en hebben ons daarom gespecialiseerd in duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen. De prijzen van zonnepanelen zullen u erg meevallen, wij houden namelijk rekening met al uw wensen en uw budget.

Wanneer u uw zonnepanelen door een van onze gespecialiseerde elektriciens laat plaatsen, weet u dat het goed zit. Niet alleen het milieu doet u een plezier door gebruik te maken van zonne-energie in uw pand in Landhorst, ook uw eigen portemonnee! U bespaart al snel geld op uw energierekening.

Bovendien hebben veel gemeenten een subsidieregeling voor de aanschaf zonnepanelen. Wanneer u genoeg energie opwekt kunt u zelfs energie terug gaan leveren. Zo heeft u de kosten van uw zonnepanelen binnen de kortste keren terugverdiend! Neem contact op met K.I.T. en vraag naar de mogelijkheden voor uw pand in Landhorst!

Bel K.I.T voor al uw elektrawerk

Kortom: voor al uw elektrawerk in Landhorst kunt u terecht bij K.I.T.. Wij zijn de ervaren en gespecialiseerde elektricien die zorgt dat uw elektriciteit goed geregeld is.

Heeft u nog vragen? Of wilt u graag dat wij bij u langskomen in Landhorst? Neem gerust contact met ons op! Laat een bericht achter via het contactformulier hieronder en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

Liever bellen? Dat mag natuurlijk ook! Bel naar: 085-2083581. U mag ook mailen naar: info@elektrokit.nl. Wij van Koen’s installatietechniek horen graag hoe wij u kunnen helpen met uw elektrawerk in Landhorst!

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top