skip to Main Content

Elektricien Mill

Het elektrotechnisch installatiebedrijf voor u

K.I.T. staat voor ‘Koen’s Installatietechniek’. Wij zijn hét elektrotechnisch installatiebedrijf waar u moet zijn voor al uw elektrotechnische werkzaamheden in Mill. Bent u voor uw bedrijf in Mill op zoek naar advies over uw industrialisering? Of wilt u graag zonnepanelen op uw huis in Mill? Onze elektrotechnisch installateurs helpen u graag! Door onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een veilig en goed werkend resultaat. Twijfel niet en bel ons vandaag nog!

K.I.T. voor al uw elektra in Mill

De professionele elektriciens van K.I.T. hebben een veelzijdig aanbod in wat zij voor u kunnen betekenen. Huur ons bijvoorbeeld in voor:

 • De aanleg, onderhoud en reparatie van uw installatietechniek.
 • Het plaatsen en/of het installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Het veilig maken van uw woning in Mill met brand- en inbraakbeveiliging systemen.
 • Industriële automatisering voor uw bedrijf.
 • Advies op maat, bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor energiebesparing.

Wat uw wens ook is op het gebied van elektriciteit, wij helpen u graag! Bel ons!

Zonnepanelen in Mill

De elektriciens van K.I.T. komen graag naar uw pand in Mill om dit te voorzien van zonnepanelen. Wij hebben namelijk een hart voor duurzaamheid en helpen de natuur graag een handje. Door gebruik te maken van zonne-energie bespaart u kosten op uw energierekening.

Wij plaatsen de zonnepanelen ook nog tegen een zeer scherpe prijs! Dat is erg prettig voor uw portemonnee!

Verschillende gemeenten in Nederland hebben een subsidieregeling beschikbaar voor zonnepanelen. Ook kunt u misschien wel stroom gaan terugleveren. Zo gaat u zelfs geld verdienen aan uw zonnepanelen en dat scheelt weer in de kosten! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw pand in Mill!

Bel K.I.T. voor uw pand in Mill

Zoekt u een elektricien voor uw elektrotechnische klus die u zelf niet zo goed durft aan te pakken? Wij van K.I.T. begrijpen dat heel goed. Het is wel zo veilig om een professional in te schakelen! Onze elektriciens verzorgen veilig en snel uw elektrotechnische werkzaamheden in Mill.

Wij zijn makkelijk te bereiken via het contactformulier op onze website. U kunt uw vragen ook telefonisch stellen via: 085-2083581. Of stuur een e-mail naar:info@elektrokit.nl. Wij van K.I.T. zijn het elektrotechnisch installatiebedrijf waar u moet zijn voor al uw elektriciteitswerkzaamheden in Mill!

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top