skip to Main Content

Over Ons

Koen’s Installatie Techniek

Wij omschrijven onszelf graag als een elektromonteur met een hart voor duurzaamheid. Maar wij zijn nog veel meer dan dat. Zo werken wij alleen met vakmensen die jarenlange ervaring hebben en over uitvoerige expertise van hun vakgebied beschikken. Het voordeel hiervan is dat er eigenlijk geen klus is die wij niet kunnen oppakken. Hierdoor kunt u genieten van alle voordelen die duidelijke communicatie en één contactpersoon met zich meebrengen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit!

Doordat wij gespecialiseerd zijn in duurzaamheid kunnen we u vaak, als u dit wenst, duurzame alternatieven bieden. Van advies over duurzaamheid tot de implementatie van hele installaties. Alles is mogelijk, maar hierbij verliezen we u nooit uit het oog. Uw wensen, uw budget en uw pand staan bij ons altijd op de eerste plaats!

Enthousiast geworden of graag meer informatie? Contact opnemen mag altijd en is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend! U kunt bellen naar 085-2083581 of het contactformulier onder aan de pagina invullen.

K.I.T. is o.a. gespecialiseerd in:

 • Het elektrisch installeren van woningbouw en utiliteiten projecten.
 • Het industriële automatiseringsproces. Zowel bij de automatisering als de machinebouw heeft K.I.T. dankzij de jarenlange ervaring bewezen een volwaardige partner te zijn.
 • Het installeren van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen en collectoren. Denk hierbij zowel aan het aanbrengen van de installaties van meterkast tot omvormer, als zeker ook aan het plaatsen van de panelen.  Als u kiest voor K.I.T. heeft u het geluk geen andere partner meer nodig te hebben dankzij alle kennis die wij in huis hebben en onze jarenlange ervaring met het plaatsen van duurzame energiebronnen.
 • Het installeren van brandbeveiligingsinstallaties, anti-inbraakinstallaties maar ook toegangscontrole en domotica behoren tot onze specialismen.

Leest u vooral ook alles over de mogelijkheden op onze dienstenpagina’s. En heeft u een specifieke vraag of situatie? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op! Er is altijd een expert die u te woord kan staan zodat uw situatie zo goed mogelijk kan worden bekeken.

Ook voor duurzaamheid en energiebesparing naar K.I.T.

K.I.T. is met veel plezier en trots uw adviseur op het gebied van energiebesparing. We brengen graag in kaart waar uw grootgebruikers zitten en brengen zo een onafhankelijk advies op maat uit hoe u uw situatie het beste kunt aanpakken.

Maar wij doen meer dan alleen maar advies. Ook voor de implementatie van duurzame oplossingen kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner gebleken tijdens de installatie van o.a. zonnepanelen, warmtepompen, ledverlichting en vloerverwarming voor zowel particulieren als de mkb.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top