skip to Main Content

Elektricien Overloon

Uw betrouwbare elektricien

Wenst u een elektricien in Overloon voor uw woning of bedrijfspand? Elektro K.I.T. is uw brede specialist. Ons elektronisch installatiebedrijf beschikt over jarenlange ervaring en biedt u verschillende diensten aan. Zelf uw lamp vervangen of de installatie van uw bruingoed verrichten, is wellicht eenvoudig voor u. Echter zijn er diverse werkzaamheden die net wat meer expertise vereisen. Koen’s Installatietechniek biedt u dit. Wij zijn een bekende allround elektricien in de omgeving. Onze elektricien beschikt over jaren ervaring in het verhelpen van storingen en de installatie van elektra. Bel met ons installatiebedrijf en maak de keuze om onze elektrotechnisch installateur direct in Overloon in te zetten.

De diensten van K.I.T.

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf heeft jarenlange ervaring in huis. Er is geen klus in Overloon die wij niet met succes kunnen voltooien. Wij zijn breed gespecialiseerd, waardoor u onze elektricien kunt inzetten voor onderstaande klussen:

 • Elektrische installatie. Zowel aanleg, onderhoud als reparatie.
 • Het plaatsen en installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Het verzorgen van systemen voor brand- en inbraakbeveiliging.
 • Het versoepelen van uw bedrijfsproces door industriële automatisering.
 • Advies op maat op het gebied van energiebesparing.

Wat uw woning of pand in Overloon ook nodig heeft op elektra-gebied, K.I.T. staat voor u klaar. Onze elektrotechnisch installateur installeert uw apparatuur altijd op een juiste en veilige wijze. Wij kunnen u hiervoor een scherpe prijs bieden. Wilt u weten wat de kosten van onze diensten zijn? Neem dan contact op met onze elektricien voor informatie omtrent onze prijs.

K.I.T: ook voor uw zonnepanelen in Overloon

Een schoner milieu vindt ons elektrotechnisch installatiebedrijf zeer van belang. Hiertoe bieden wij diverse duurzame oplossingen. U kunt denken aan zonne-energie met behulp van onze zonnepanelen. Wist u dat wij een zeer aantrekkelijke prijs voor onze zonnepanelen hanteren? Uw budget en persoonlijke wensen staan altijd voorop.

Kiest u ervoor zonnepanelen te laten plaatsen in Overloon door onze elektricien, dan werkt uw product gegarandeerd optimaal. U draagt niet enkel bij aan een beter milieu met zonnepanelen, maar de aanschaf doet uw portemonnee ook nog eens goed. Uw energierekening zal namelijk steeds lager uitvallen. En subsidie voor zonnepanelen aanvragen doet u gemakkelijk bij uw gemeente. Zo heeft u uw zonnepanelen weer snel terugverdiend. Neem contact op met onze elektrotechnisch installateur en vraag wat wij voor uw zonnepanelen in Overloon kunnen betekenen.

Bel K.I.T voor al uw elektra in Overloon

Uw klus rondom installatietechniek in Overloon is in goede handen bij K.I.T. Ons ervaren elektrotechnisch installatiebedrijf zorgt er altijd voor dat uw elektra de juiste installatie krijgt.

Stapt u over op zonne-energie en wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Of wenst u een andere dienst? Neem dan, en ook wanneer u vragen heeft, contact met ons op.

Laat een bericht achter via het contactformulier op onze website en u hoort spoedig van ons. U kunt ons ook bellen via: 085-2083581. U kunt tevens mailen naar: info@elektrokit.nl. Wij, van Koen’s installatietechniek, verrichten dan snel uw installatietechniek in Overloon.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top