skip to Main Content

Elektricien Uden

Uw specialist in elektrawerk

K.I.T. staat voor ‘Koen’s Installatietechniek’, bij ons kunt u terecht voor al uw elektrawerk in Uden. Wij zijn een ervaren, gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf met een hart voor duurzaamheid. Onze professionele elektriciens komen graag bij u langs in uw woning of bedrijfspand in Uden om u te voorzien van advies op maat. Kleine elektrische klusjes zoals het vervangen van een lamp of het installeren van wat bruinwerk lukken u vaak zelf nog wel, maar voor andere elektrische werkzaamheden kunt u beter een professional inschakelen. Bel ons vandaag nog en vraag naar de mogelijkheden!

De mogelijkheden bij K.I.T.

Door onze jarenlange ervaring zijn de elektrotechnisch installateurs van K.I.T. specialist op een groot aantal gebieden. Een greep uit ons veelzijdige aanbod:

 • Elektrische installatietechniek. Zowel aanleg, onderhoud als reparatie.
 • Plaatsing en het installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Installeren van systemen voor brand- en inbraakbeveiliging.
 • Industriële automatisering.
 • Advies op maat, bijvoorbeeld over energiebesparing.

Door K.I.T. te kiezen als partner bent u verzekerd dat uw elektrotechnische klus veilig en snel zal worden geklaard. Ook wanneer u onverhoopt zonder elektriciteit komt te zitten zorgen wij dat u snel weer aan de slag kunt. Schakel K.I.T. in voor uw elektrawerk in Uden, wij helpen u graag!

Zonnepanelen in Uden

Wilt u graag uw portemonnee en het milieu een plezier doen door zonnepanelen te laten installeren op uw woning of bedrijfspand in Uden? Wij van K.I.T. verzorgen dit graag voor u! De prijs van de zonnepanelen zal u erg meevallen en bovendien heeft u de kosten binnen de kortste keren terugverdiend!

Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor zonnepanelen. Het is een laagdrempelige methode om te besparen op uw energierekening. U zult binnen de kortste keren het verschil merken op uw energierekening. U kunt uiteindelijk zelfs stroom terug gaan leveren en verdienen aan uw zonne-energie!

Bovendien hanteren veel gemeenten een subsidie voor zonnepanelen! Is het op uw pand in Uden niet mogelijk om zonnepanelen te plaatsen? Dan adviseren de elektriciens van K.I.T u graag over andere groene oplossingen! Twijfel niet en neem snel contact met K.I.T. voor zonnepanelen tegen scherpe tarieven in Uden!

Schakel K.I.T in voor uw elektrawerk in Uden

Wilt u zeker weten dat de elektriciteit van uw woning of bedrijf in Uden goed geregeld is? Of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Laat een bericht achter via het contactformulier op onze website, wij antwoorden zo snel mogelijk.

Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 085-2083581. Mails kunt u sturen naar: info@elektrokit.nl. Wij van Koen’s installatietechniek helpen u graag snel en veilig in de regio Uden!

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top