skip to Main Content

Elektricien Veghel

K.I.T.: Uw vakkundige elektricien

Werkzaamheden aan het elektra van uw huis, kantoor of winkel in Veghel kunnen aanvoelen als een hele zware klus. U weet niet waar u moet beginnen, of hoe het precies moet. Voor elektrotechnische werkzaamheden kunt u het beste een specialist inschakelen. De elektriciens van elektrotechnisch installatiebedrijf K.I.T. komen graag bij u langs in Veghel om uw werkzaamheden uit handen te nemen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om al uw elektrotechnische wensen veilig en vakkundig te verrichten. Twijfel niet en bel ons vandaag nog!

Elektrotechnische installatiebedrijf in Veghel

De professionele elektriciens van K.I.T. kunnen voor allerlei verschillende klussen langskomen bij u in Veghel. Bel ons en wij komen bijvoorbeeld langs voor:

 • Aanleg, onderhoud en reparatie van uw installatietechniek.
 • Het plaatsen en/of het installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Het veilig maken van uw woning of kantoor door het plaatsen van brand- en inbraakbeveiliging systemen.
 • Industriële automatisering voor uw bedrijf.
 • Advies op maat, bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor energiebesparing.

Wat u ook wenst voor uw winkel, kantoor of woonruimte in Veghel, wij realiseren het voor u! Twijfel niet en neem snel contact met ons op!

Zonnepanelen plaatsen in Veghel

Ook wanneer u op zoek bent naar zonnepanelen bent u bij K.I.T. aan het juiste adres. De elektrotechnische installateurs van K.I.T. zijn gespecialiseerd in elektrotechniek op het gebied van duurzaamheid. Wij dragen de natuur een warm hart toe en adviseren u daarom graag over de verschillende groene oplossingen voor uw pand in Veghel.

Wanneer u kiest voor zonnepanelen, is dat niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wij plaatsen uw zonnepanelen tegen scherpe prijzen en daarnaast heeft u de kosten zo terugverdient door uw lagere energierekening. Zo wordt zonne-energie wel erg voordelig! Misschien kunt u de opgewekte stroom van uw zonnepanelen zelfs terug gaan leveren, dan verdient u zelfs geld. Wilt u ook zonnepanelen? Contacteer ons dan vandaag snel!

Bel Elektricien K.I.T.!

De professionele elektriciens van K.I.T. komen graag bij u langs in Veghel om u te voorzien van advies op maat. Wij verzorgen uw elektra wensen veilig en snel. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

Via het contactformulier op onze website bereikt u ons snel en gemakkelijk. Bellen mag natuurlijk ook naar 085-2083581. Via e-mail zijn wij te bereiken op info@elektrokit.nl. Bij elektrotechnisch installatiebedrijf K.I.T. staan de vakkundige elektriciens al klaar om u te helpen met uw elektriciteit voor uw kantoor of woning in de regio van Veghel.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top