skip to Main Content

Elektricien Venray

Uw betrouwbare elektricien

Op zoek naar een elektricien in Venray voor uw woning of bedrijfspand? Elektro K.I.T. is uw ervaren specialist. Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf en gespecialiseerd in diverse diensten rondom elektra. U kunt misschien zelf nog wel een lamp vervangen of bruingoed installeren, maar er zijn toch vele werkzaamheden rond elektra waarbij expertise benodigd is. Dit is waar wij om de hoek komen kijken. Koen’s installatietechniek, oftewel K.I.T., is uw allround elektricien. Onze elektrotechnisch installateur beschikt over jaren ervaring in het verhelpen van storingen en de installatie van elektrische apparatuur. Bel ons installatiebedrijf en vraag meteen uw vrijblijvende offerte aan voor onze elektrotechnisch installateur in Venray.

Elektrotechnische installatiebedrijf K.I.T. in Venray

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf heeft al jaren aan ervaring. Er is geen taak rondom elektra die wij niet succesvol in Venray kunnen volbrengen. Wij zijn breed gespecialiseerd en u kunt onze elektricien inschakelen voor onder andere:

 • Elektrische installatie. Zowel aanleg, onderhoud als reparatie.
 • Het plaatsen en installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Het verzorgen van systemen voor brand- en inbraakbeveiliging.
 • Het versoepelen van uw bedrijfsproces door industriële automatisering.
 • Advies op maat op het gebied van energiebesparing.

Wat u ook behoeft voor uw woning of pand in Venray, K.I.T. staat graag voor u klaar. Onze elektrotechnisch installateur draagt altijd zorg voor een optimale veiligheid en een juiste werking van uw apparatuur. Wij bieden tevens een scherpe prijs. Wilt u meer weten over de kosten? Neem dan contact met onze elektricien op voor meer informatie.

K.I.T. ook voor uw zonnepanelen in Venray

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf kiest ook graag voor een schoner milieu. Zo bieden wij diverse duurzame oplossingen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonne-energie door zonnepanelen.

De prijs van onze zonnepanelen is zeer scherp. Wij houden altijd rekening met uw budget en persoonlijke wensen. Kiest u voor zonnepanelen die u door onze ervaren elektricien in Venray laat installeren, dan is een optimaal werkend product u gegarandeerd. Niet alleen het milieu komt u ten goede met zonnepanelen, maar ook uw portemonnee. Uw energierekening wordt met de tijd enkel lager.

Tevens kunt u bij uw gemeente terecht voor de aanvraag van subsidie voor uw zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat u uw zonnepanelen snel terugverdiend heeft. Neem contact op met de elektrotechnisch installateur van K.I.T. en vraag wat er zoal mogelijk is voor uw zonnepanelen in Venray.

Bel K.I.T. voor al uw elektra in Venray

U bent voor al uw installatietechniek in Venray op de juiste plek bij K.I.T.

Ons professionele elektronisch installatiebedrijf draagt er zorg voor dat uw elektra altijd perfect in orde is. Heeft u interesse in zonne-energie en wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Neem dan, en ook voor uw vragen, contact met ons op.

Laat een bericht achter via het contactformulier op onze website en wij helpen u zo spoedig mogelijk. U kunt ons ook bellen via: 085-2083581. U mag ook mailen naar: info@elektrokit.nl. Wij, van Koen’s installatietechniek, gaan dan snel voor u aan de slag met uw installatietechniek in Venray.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top