skip to Main Content

Elektricien Wanroij

Uw betrouwbare elektricien

Zoekt u direct een elektricien in Wanroij voor uw woning of bedrijfspand? Elektro K.I.T. is uw ervaren specialist. Als elektrotechnisch installatiebedrijf bieden wij u diverse diensten rond elektra in de regio Wanroij aan. Het lukt u wellicht nog wel om zelf uw lamp te vervangen of bruingoed te installeren. Toch zijn er vele werkzaamheden rond elektra waar extra expertise bij komt kijken. Koen’s installatietechniek, oftewel K.I.T., is uw allround elektricien. Onze elektrotechnisch installateur heeft jarenlange ervaring in het verhelpen van storingen en de installatie van elektrische apparatuur. Neem contact op met ons elektrotechnisch installatiebedrijf en vraag een geheel vrijblijvende offerte voor uw elektrotechnisch installateur in Wanroij.

De diensten van K.I.T.

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf heeft jarenlange ervaring in huis. Wij voltooien elke klus in Wanroij met succes! Wij zijn zeer breed gespecialiseerd. Zo kunt u onze elektricien inzetten voor:

 • Elektrische installatie. Zowel aanleg, onderhoud als reparatie.
 • Het plaatsen en installeren van zonnepanelen en andere duurzame energie-installaties.
 • Het verzorgen van systemen voor brand- en inbraakbeveiliging.
 • Het versoepelen van uw bedrijfsproces door industriële automatisering.
 • Advies op maat op het gebied van energiebesparing.

Wat uw wensen ook zijn voor uw woning of pand in Wanroij, K.I.T. is u graag van dienst. Onze elektrotechnisch installateur zorgt voor optimale veiligheid en een goede werking van uw apparatuur. Wij bieden de scherpste prijzen. Twijfel dan ook niet meer en neem meteen contact met ons op om inzicht te krijgen in de kosten.

K.I.T.: ook het adres voor zonnepanelen in Wanroij

Bij ons elektrotechnisch installatiebedrijf kiezen wij voor een schoon milieu. Wij bieden duurzame oplossingen. Denk aan zonne-energie door onze zonnepanelen en andere toepassingen.

De prijs van onze zonnepanelen is zeer aantrekkelijk. Zeker omdat wij rekening houden met uw wensen en uw budget. Maakt u de keuze zonnepanelen door onze ervaren elektricien in Wanroij te laten installeren, dan weet u zeker dat u een optimaal werkend product heeft. U doet met uw zonnepanelen niet alleen het milieu een plezier, ook uw portemonnee is er blij mee. Met de tijd zal uw energierekening alleen maar lager worden.

Ook kunt u bij uw gemeente terecht om subsidie voor zonnepanelen aan te vragen. Uw zonnepanelen heeft u zo straks snel terugverdiend. Bel met de elektrotechnisch installateur van K.I.T. en vraag wat de mogelijkheden voor uw zonnepanelen in Wanroij zijn.

Bel K.I.T voor al uw elektra in Wanroij

Voor al uw installatietechniek in Wanroij bent u op de juiste plaats bij K.I.T. Ons professionele elektronisch installatiebedrijf zorgt dat uw elektra perfect in orde is. Heeft u interesse in zonne-energie en zonnepanelen? Of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter via het contactformulier op onze website en wij helpen u zo spoedig mogelijk. U kunt ons ook bellen via 085-2083581, of e-mailen naar info@elektrokit.nl. Wij, van Koen’s installatietechniek, zijn dan spoedig ter plaatse in Wanroij om uw installatietechniek te verrichten.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top