skip to Main Content

Zonnepanelen

Zonnepanelen plaatsen

Doe uw portemonnee en het milieu een plezier en investeer in zonnepanelen! Hiermee gaat u al snel flink op energie en dus op kosten besparen. Als het om zonnepanelen plaatsen gaat, zit u absoluut goed bij K.I.T. Wij zorgen te allen tijde voor een resultaat van hoge kwaliteit en denken met u mee over duurzaamheid.

Waarom zonnepanelen installeren?

De voordelen van zonnepanelen, ook wel PV-panelen genoemd, zijn talrijk. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen (particulier én zakelijk) voor een PV-installatie kiezen. Zonnepanelen zijn namelijk een relatief laagdrempelige methode om op energie(kosten) te besparen. Ze passen op nagenoeg iedere soort dakbedekking (er zijn zelfs bedrijven gespecialiseerd in het plaatsen van panelen op rieten daken!) en hebben een hoge ROI.

Vooral dit laatste aspect maakt zonnepanelen plaatsen een aantrekkelijke investering. U heeft het bedrag dat u in eerste instantie uitgeeft al binnen de kortste keren terugverdiend, uiteraard afhankelijk van uw verbruik. Op een gegeven moment gaat u wellicht genoeg energie opwekken om terug te leveren, zodat u zelfs kunt gaan verdienen op uw zonnepanelen! Ook geven veel gemeentes subsidies voor zonnepanelen.

Meer duurzame energie-installaties?

Zonnepanelen plaatsen is niet het enige wat wij voor u kunnen doen. Met ons hart voor duurzaamheid en ons specialisme hierin kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Er zijn immers nog diverse andere duurzame installaties op de markt. Denk aan vloerverwarming, IR-panelen (infrarood verwarming), warmtepompen of hybride systemen. Mochten zonnepanelen niet op uw pand geplaatst kunnen worden of mocht u simpelweg andere wensen hebben, dan kunnen wij ongetwijfeld alsnog een groene oplossing voor u realiseren. Wij denken daarin graag met u mee en kunnen altijd vakkundig adviseren.

Meer weten of direct een afspraak inplannen voor de installatie van zonnepanelen of andere oplossingen? Bel naar 085-2083581 of maak gebruik van het contactformulier onderaan deze website en wij helpen u zo snel mogelijk verder. K.I.T. staat in de gehele regio Landhorst voor u klaar.

OFFERTE AANVRAGEN

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Alle kennis in huis
 • Denkt met de klant mee
 • Direct in contact

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

   

  info@elektrokit.nl
  Voor al je vragen
  Back To Top